Noticia

15-09-2020  Subvencions en matèria de compra material escolar infantil, curs 2020-2021

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions Extracte de la Resolució d'Alcaldia núm. 2020-0448 de data 2 de setembre de 2020 per la qual es convoquen subvencions en matèria de compra de material escolar infantil, curs 2020-2021, pel procediment de concurrència competitiva.

Primer. Beneficiaris. Les persones sol·licitants i beneficiàries han de complir els següents requisits:

a) Estar empadronat en *Alcásser amb anterioritat a la publicació de la present convocatòria en el BOP.

b) Estar matriculat en un Centre d'Educació Infantil de segon cicle.

c) No rebre cap altra ajuda pública pel mateix concepte si el seu import, sumat al de les ajudes regulades en aquesta convocatòria, superen el cost de l'ajuda a percebre.

d) Haver presentat la sol·licitud i la documentació requerida en els terminis establits en aquesta convocatòria.

L'incompliment de qualsevol dels requisits establits comportarà la no admissió de la sol·licitud o la revocació de l'ajuda, amb correlatiu reintegrament, en el seu cas, de les quantitats percebudes indegudament, prèvia audiència, en tot cas, de les persones interessades.

Segon. Objecte La subvenció té per finalitat la compra de material curricular destinada als xiquets i xiquetes que estiguen cursant educació infantil sota el principi de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat d'oportunitats i no discriminació, així com millorar l'eficiència en l'assignació i la utilització dels recursos públics Podran ser objecte de subvenció les següents activitats: - Compra de material curricular per als alumnes i alumnes de segon cicle d'educació infantil. L'import de la subvenció serà de 30 € per alumne matriculat en un centre d'educació infantil de segon cicle.

Tercer. Bases reguladores Les bases reguladores de la concessió d'aquestes subvencions estan contingudes en les Bases d'Execució del Pressupost, aprovada en data 22/01/2020, i publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València de data 06/03/2020.

Quart. Quantia de l'ajuda. Els crèdits pressupostaris als quals s'imputa la subvenció són els següents 2-3260-48900, i la quantia total màxima estimada de les subvencions convocades és de 9.000 €.

Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds es formularan en el model que figura com a Annex d'aquesta convocatòria. Es dirigiran a la Sra. Alcaldessa-Presidenta de l'Ajuntament, i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques, en el termini de quinze dies hàbils des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província

Sisé. Altres dades. Hauran d'acompanyar-se a la sol·licitud els documents següents:

- Sol·licitud.

- Fotocòpia del DNI/NIE del pare, mare o tutors legals.

- Llibre de família o Certificat de convivència (es demanarà en les oficines municipals).

- Justificant de matrícula, únicament per als alumnes matriculats en centres d'altres municipis.

- Factures originals o compulsades per import igual o superior a l'import de la subvenció sol·licitada o justificant de pagament del material escolar realitzat en el corresponent centre escolar.

Alcàsser, a 2 de setembre de 2020.—L'alcaldessa, Eva Isabel Zamora *Chanzá.

Per a més informació pot visitar el TAULER D'ANUNCIS:

https://alcasser.sedelectronica.es/board

Tornar