Noticia

10-07-2020  Subvencions en Matèria d'Escola Matutina per al Curs 2020-2021

Anunci de l'Ajuntament d'Alcàsser sobre extracte de la resolució d'Alcaldia núm. 2020-0321, de data 19 de juny de 2020, per la qual es convoquen subvencions en matèria d'escola matutina per al curs 2020-2021, pel procediment de concurrència competitiva. BDNS (Identif.): 512927. ANUNCI De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http:// www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans).

Primer. Beneficiaris.

Les persones sol·licitants i beneficiàries han de complir els següents requisits:

a) AMPAS degudament constituídas dels col·legis situats en Alcásser.

b) No rebre cap altra ajuda pública pel mateix concepte si el seu import, sumat al de les ajudes regulades en aquesta convocatòria, superen el cost de l'ajuda a percebre.

d) Haver presentat la sol·licitud i la documentació requerida en els terminis establits en aquesta convocatòria. L'incompliment de qualsevol dels requisits establits comportarà la no admissió de la sol·licitud o la revocació de l'ajuda, amb correlatiu reintegrament, en el seu cas, de les quantitats percebudes indegudament, prèvia audiència, en tot cas, de les persones interessades.

Segon. Objecte

La subvenció té per finalitat facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar sota el principi de publicitat, transparència, concurrència, objectivitat, igualtat d'oportunitats i no discriminació, així com millorar l'eficiència en l'assignació i la utilització dels recursos públics. Podran ser objecte de subvenció les següents activitats: Realització d'una escola matinera fora de l'horari escolar entre les 6´30 hores i les 9´00 hores de dilluns a divendres. Curs escolar 2020-2021 L'import de la subvenció serà de 1´25 euros alumne/dia assistència.

Tercer. Bases Reguladores

Les bases reguladores de la concessió d'aquestes subvencions estan contingudes en l'ordenança reguladora de concessió de subvencions a AMPAS col·legis d´Alcásser per activitat de Escola Matutina, aprovada en data 24/01/2006, i publicada inicialment en el Butlletí Oficial de la Província de València de data 04/02/2006, i el seu text definitiu en el Butlletí Oficial de la Província de València de data 28/03/2006.

Quart. Quantia de l'Ajuda.

Els crèdits pressupostaris als quals s'imputa la subvenció són els següents 3260-48900, i la quantia total màxima estimada de les subvencions convocades és de 8.000 €.

Cinqué. Termini de Presentació de Sol·licituds.

Les sol·licituds es formularan mitjançant instància general. Es dirigiran a la Sra Alcaldessa-President de l'Ajuntament, i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques, en el termini de 15 dies hàbils des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

Sisé. Altres Dades.

Hauran d'acompanyar-se a la sol·licitud els documents següents - Sol·licitud segons instància general. - Memòria de realització de la *escola *matinera, incloent previsió d'assistència. - Contracte amb l'empresa o personal per a portar a termes el serveis.

Declaració responsable. Alcàsser, 28 de juny de 2020.—L'alcaldessa, Eva Isabel Zamora Chanzá.

Tornar